Κόστος Μεταφορικών

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τα οποια αναλυονται στον παρακατω πινακα.


Προορισμός

Κόστος
Μεταφορικών για
τα πρώτα 2 κιλά

Κόστος
Μεταφορικών για
κάθε επιπλέον κιλό

Αττική

2,00 €

0,75€ / kg

Χερσαίοι Προορισμοί

2,00 €

1,00€ / kg

Νησιωτικοί Προορισμοί

2,50 €

1,25€ / kg


Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Χρόνοι αποστολής και παράδοσης

Ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής τον προϊόντων της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας προς την μεταφορική εταιρία είναι κατά κανόνα 1-5 εργάσιμες μέρες όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί πριν τις 12:00 π.μ και εφόσον στην ιστοσελίδα αναγράφεται ότι τα προϊόντα είναι σε απόθεμα. Σε κάποια είδη ενδέχεται να απαιτούνται ακόμα μεγαλύτεροι χρόνοι επεξεργασίας λόγω λάθους ενημέρωσης του συστήματος μας για σωστά αποθέματα από τις εταιρίες προμήθειας τους.

Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται οι καθημερινές μέρες της εβδομάδας (πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται κατά κανόνα με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier ACS και τις παραλαμβάνετε στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Για τις περιοχές τις οποίες η εταιρεία ACS courier χαρακτηρίζει απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, την παραγγελία σας την παραλαμβάνετε από το κατάστημα ACS courier της περιοχής σας.

Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων από την εταιρεία courier, χρειάζονται 4 ώρες περιθώριο, διότι διαφορετικά θεωρείται παράδοση με ραντεβού και χρεώνεται επιπλέον.

Η εταιρεία courier δεν κάνει παραδόσεις Σάββατο. Σε περίπτωση που χρειάζεται επίδοση Σαββάτου χρεώνεται επιπλέον και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.