ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ

Team Tanfoglio

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ TANFOGLIO

H εταιρία Tanfoglio είναι πάντα ενεργή στο τομέα της αθλητικής σκοποβολής, το ζει και το υποστηρίζει.

Η σειρά από πιστόλια SPORT & COMPETITION είναι η μεγαλύτερη σειρά από σκοπευτικά πιστόλια στη διεθνή αγορά και επιτρέπει τη βέλτιστη επιλογή, κατάλληλη για τις ανάγκες όλων, προσφέροντας του μια εμπειρία υψηλής ποιότητας.
Από τα τέλη της δεκαετίας του '80 η εταιρία Fratelli Tanfoglio δεσμεύει τους τεχνικούς πόρους της, σε συνεργασία με τους σκοπευτές των ομάδων Tanfoglio παγκοσμίως, στην εξασφάλιση της ποιότητας, της εργονομίας, της ασφάλειας και τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων της για τον αθλητισμό και τον ανταγωνισμό.
Ως απόδειξη αυτής της δέσμευσης και επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων του, τα αθλητικά μοντέλα Tanfoglio απέκτησαν και συνεχίζουν να έχουν πολλά εξαιρετικά επιτεύγματα σε αγώνες σε όλο τον κόσμο και ο σκοπευτής Eric Grauffel κέρδισε 6 φορές συνεχόμενα από το 1998 I.P.S.C. το τίτλο του Ευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Open and Production Division (με μοντέλα Tanfoglio Gold Custom Eric και Stock II): ένα μοναδικό και εξαιρετικό ρεκόρ στην ιστορία του I.P.S.C

Μπορείτε να μας επισκευθείτε και στο φυσικό μας κατάστημα Αιμιλίας Δάφνη 9, Νέο Ψυχικό και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα μας τα προιόντα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά πιστολιών είναι η εκ' το προτέρων έκδοση άδειας κατοχής ή οπλοφορίας από τις αρμόδιες αρχές. Αρμόδια είναι τα τμήματα ασφαλείας στην περιοχή που διαμένεται.


-26%
Πιστόλι Tanfoglio Buzz Custom
1,600.00 
2,160.00 
-11%
Πιστόλι Tanfoglio Limited Pro (2016)
Πιστόλι Tanfoglio Limited Pro
1,540.00 
1,740.00 
-4%
Πιστόλι Tanfoglio Stock II
1,650.00 
1,710.00 
-11%
Πιστόλι Tanfoglio Stock II Australian
2,000.00 
2,240.00