ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ

Πιστόλια Οπλοφορίας Kahr Arms

ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΚΕΤΟ

Made in America!

Ο σχεδιασμός της Kahr επέτρεψε τη δημιουργία των μικρότερων πιστολιών οπλοφορίας, σε τέσσερα διαφορετικά αμυντικά διαμετρήματα - 9mm, .40 S&W, .45 ACP και .380 ΑCP.

H σύντηξη προηγμένου σχεδιασμού, ποιοτικών υλικών και σωστής κατασκευής καθιστά τα πιστόλια Kahr τα μικρότερα, λεπτότερα και αξιόπιστα πιστόλια οπλοφορίας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Αν το πιστόλι δεν είναι 100% αξιόπιστο, όλα τα άλλα είναι αδιάφορα. Τα πιστόλια Kahr έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους σε δοκιμές από Ομοσπονδιακές, Κρατικές και τοπικές αρχές των ΗΠΑ.

ΜΕΓΕΘΟΣ. Εργονομικά, τα πιστόλια οπλοφορίας Kahr υπερέχουν. Είναι εύκολα στη χρήση τους και άνετα στη μεταφορά τους για παρατεταμένες περιόδους λόγω του λεπτού προφίλ τους.

ΙΣΧΥ. Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα πιστόλια οπλοφορίας Kahr παρέχουν πλήρεις βαλλιστικές ικανότητες.


Μπορείτε να μας επισκευθείτε και στο φυσικό μας κατάστημα Αιμιλίας Δάφνη 9, Νέο Ψυχικό και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα μας τα προιόντα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά πιστολιών είναι η εκ' το προτέρων έκδοση άδειας κατοχής ή οπλοφορίας από τις αρμόδιες αρχές. Αρμόδια είναι τα τμήματα ασφαλείας στην περιοχή που διαμένεται.