ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ

Πιστόλια Σκοπευτικά Tanfoglio

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ TANFOGLIO

Η οικογένεια Tanfoglio ασχολείται με τα πυροβόλα όπλα από τις αρχές του 20ού αιώνα όπου κατασκεύαζε και συναρμολογούσε βάσεις και μπάσκουλες για τους τοπικούς κατασκευαστές της Gardone Val Trompia.

Το 1948 o Giuseppe Tanfoglio ίδρυσε μια εταιρία για την παραγωγή εξαρτημάτων όπλων και το 1953 ξεκίνησε την πρώτη παραγωγή του σε πιστόλια διαμετρήματος 6,35mm και .22'. Στα τέλη του 1960 ίδρυσε την εταιρία Tanfoglio Giuseppe Srl, με σκοπό την παραγωγή ημιαυτόματων πιστολιών και περιστρόφων για την Αμερικάνικη αγορά, όπου και κράτησε μέχρι το 1992. Η εταιρία Fratelli Tanfoglio γεννήθηκε το 1969 με ειδίκευση στο σχεδιασμό και στη παραγωγή ημιαυτόματων πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων για οπλοφορία: όπου και τα τρία αδέρφια Lino, Marilena και Massimo συνέχισαν την οικογενειακή τους παράδοση στα πυροβόλα όπλα. Το 1986 η εταιρία ξεκίνησε την κατασκευή μοντέλων για αθλητική σκοποβολή, ειδικά για I.P.S.C και I.D.P.A αγώνες. Με αυτό το τρόπο κατάφερε με τα χρόνια να λάβει μεγάλη και συνεχής επιτυχία παγκοσμίως, καθώς κερδίζει τον τίτλο I.P.S.C. World and European Champion από το 1998 μέχρι και σήμερα.

Σήμερα η Tanfoglio είναι σήμα κατατεθέν για την ποιότητα της σε όλους τους θαυμαστές της και τους σκοπευτές σε όλο το κόσμο, καθώς επίσης τα πιστόλια Tanfoglio είναι η κύρια επιλογή από αστυνομικούς και σώματα ασφαλείας. Η υψηλή ποιότητά της είναι αποτέλεσμα ικανότητας, τεχνικής, πάθους και συνεχής έρευνας στο τομέα, πάντα με ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία.


Μπορείτε να μας επισκευθείτε και στο φυσικό μας κατάστημα Αιμιλίας Δάφνη 9, Νέο Ψυχικό και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα μας τα προιόντα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά πιστολιών είναι η εκ' το προτέρων έκδοση άδειας κατοχής ή οπλοφορίας από τις αρμόδιες αρχές. Αρμόδια είναι τα τμήματα ασφαλείας στην περιοχή που διαμένεται.


Πιστόλι Tanfoglio Buzz Custom
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Πιστόλι Tanfoglio Limited Custom (2016 ve...
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Πιστόλι Tanfoglio Limited Pro (2016)
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Πιστόλι Tanfoglio Stock II (2016 verison)
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Πιστόλι Tanfoglio Stock II Australian
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Πιστόλι Tanfoglio Stock III (2016 version)
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Πιστόλι Tanfoglio Stock III Xtreme (2016 ...
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Πιστόλι Tanfoglio Witness 1911 Custom (20...
[Επικοινωνήστε για Τιμή]